Build for the future today with IBM Cloud™ Pak for Data

În organizațiile de azi, volumul de date care circulă este foarte mare și în permanentă creștere. Trebuie să ai acces rapid la informație pentru a putea reacționa și a lua deciziile cele mai bune în timp real.

IBM Cloud™ Pak for Data, permite accesul la toate datele organizației tale indiferent unde s-ar afla acestea (într-un cloud public sau on-premise) fără a fi necesară migrarea lor. Cu IBM Cloud Pak for Data, costruiește azi o fundație care să răspundă provocarilor de mâine. Ia decizii în timp real, bazate pe date de calitate și complete.

IBM Cloud™ Pak for Data este un nou tip de Data and Analytics Platform cu capabilități native pentru data governance. Platforma unifică și simplifică datele colectate, le organizează și le analizează, accelerând punerea lor în valoare prin funcționalități de Data Science și Artificial Intelligence. Flexibilitate. Securitate. Control

Capabilități native pentru data governance – data discovery, data classification, sensitive data masking și data lifecycle management; permit un raspuns rapid pentru modificarea reglemetărilor și al menținerii conformității privind data access, privacy policies și security standards.

AI-ready – managementul datelor pe tot fluxul de lucru din organizație asigură date de calitate accesibile pentru AI, pentru a furniza informații și decizii rapide și corecte.

Citește mai mult despre noile soluții IBM Cloud-Native și Multi-Cloud.