Nou în portofoliul nostru - terminale pentru ticketing de la TLS-BocaSystems

Începând cu luna iulie 2019 am devenit distribuitor oficial al producătorului TLS - Boca Systems, având în portofoliu o gamă completă de produse pentru ticketing.

Imprimare pe hârtie termică sau pe plastic termic, pe materiale impermeabile sau RFID, cu imprimantele BOCA, toate sunt posibile, atât în fanfold cât și pe rolă, în funcție de preferințe.


TLS - Boca Systems oferă o gamă largă de imprimante termice pentru soluții diferite de ticketing și retail. Lider de piață de peste 20 de ani, produsele Boca sunt prezente în mii de locații de pe glob, în cele mai diverse domenii: de la stadioane, teatre, muzee, cinematografe, parcuri tematice pana la vase de croazieră

TLS - Boca Systems – produce o gamă largă de materiale pentru: ticketing, brățări de mână Tyvek, plastic, lucioase, holografice, vinil, pentru identificare în funcție de vârstă, cod de bare, culoare completă, mai multe file, RFID și bratări de sezon și carduri de plastic.

Le puteți vedea și testa oricând în Demo-Center-ul MB Distribution. Pentru detalii complete referitoare la soluțiile Boca vă rugăm să ne contactați la adresa: pos@mbd.ro