Elo Touch

Partener din 2005

Elo Touch știe de ce touch (tactil) - este singura afacere. De fapt, Elo Touch a inventat touchscreen-ul în urmă cu peste 40 de ani și nu s-au oprit de atunci. La fiecare 57 de secunde, un nou ecran tactil Elo este instalat undeva în lume. Elo Touch cercetează şi este atent la toate detaliile pentru a depăși cele mai înalte standarde de calitate.

Portofoliul de produse include o selecție largă de display-uri touchscreen interactive de la 10 până la 70 inch, calculatoare all-in-one touchscreen, touchscreen-uri OEM, controllere touchscreen și monitoare touchscreen. Aţi utilizat produsul Elo Touch sau aţi fost ajutat de un touchscreen Elo în chioșcuri interactive, sisteme de ospitalitate, terminale de la punctul de vânzare, display-uri Wayfinder, display-uri de vânzare cu amănuntul interactiv și aplicații de transport, în mașini de jocuri de noroc, pentru a numi doar câteva!

Elo Touch trăiește din filosofia "Nu este nimic mai important decât clienții noștri." Scopul nostru este de a vă ajuta să faceți treaba mai bine, sa petreceţi mai puţin timp în faţa unui echipament cu touch screen. Elo Touch măsoară succesul lui pornind de la nivelul dumneavoastră de satisfactie. Noi dorim să fii un client Elo pentru toată viață.