LearnQuest

Partener din 2018

De peste douăzeci de ani, LearnQuest se numără printre cei mai importanți furnizorii globali de traininguri IT pentru toate categoriile de clienți. Leader în “Innovation in Learning Effectiveness”, LearnQuest oferă traininguri în clasă, virtuale și self-paced într-o varietate extrem de largă de formate, care să se adapteze tuturor tipurilor de clienți. Livrează traininguri pe toate grupele de soluții IT dintre care menționăm ALM, Cloud Computing, IATAM, Business Analytics și Data Management, Enterprise Architecture și Mainframe.

LearnQuest are în acest moment parteneriate strategice cu IBM, Microsoft, Infor și Lenovo; conduce un institut de Project Management și “International Institute of Business Analysis”.

LearnQuest a primit distincția de “IBM’s 2016 Worldwide Training Partner of the Year” și a fost selectat de TrainingIndustry.com ca și “Top IT Training Company and Top Workforce Development Company”.

Clasele sunt oferite atât ca sesiuni de training customizate, cât și în format de “boot camps”, virtual instructor-led training, classroom instructor-led training și self-paced eLearning.

Din dorința de a vă oferi soluții cu un nivel ridicat de performanță, MB Distribution a devenit din iunie 2018 distribuitor pentru tot portofoliul de traininguri IBM LearnQuest