Toshiba

Partener din 2014

Toshiba - un alt fel de furnizor de produse IT! Compania are o cultură care sprijină inovația, experiența în generarea solutților de peste 140 de ani și peste 30 de ani de succese în ceea ce privește designul și performanțele laptopurilor.

Designul tuturor laptopurilor din gama business se realizează de către ingineri și designeri Toshiba, având control complet asupra tuturor proceselor asociate în centrele noastre de cercetare și dezvoltare din Cambridge (UK), Tokyo (Japonia), Hangzhou (China) etc.

Produsele sunt supuse testărilor riguroase (H.A.L.T. - Highly Accelerated Life Test) efectuate de către institutul independent TUV Rheinland, ele simulând 3 ani de utilizare intensivă.

Laptopul tău Toshiba nu te va dezamăgi
Dacă se strică, vei primi o reparație gratuită şi banii înapoi*

La Toshiba, avem încredere deplină în laptopurile noastre. Şi când voi cumpăraţi unul, vrem să fiţi la fel de încrezători. De aceea oferim o garanţie de fiabilitate tuturor clienţilor noştri - o promisiune că produsele noastre nu îi vor dezamăgi.

Promisiunea mărcii noastre

Dacă laptopul tău se strică în termen de un an de la cumpărare*, îl puteţi repara gratuit la Toshiba sau la un Furnizor de service autorizat de Toshiba. Şi, pentru că avem atât de multă încredere în fiabilitatea produselor noastre, vă oferim şi banii înapoi*.

Cum de suntem atât de încrezători?

Ne-am aflat timp de peste 30 de ani în prim-planul inovaţiilor în domeniul electronicii, fabricând produse de încredere, concepute să mărească productivitate în toate circumstanţele. Mai mult, fiecare din laptopurile noastre este supus procedurii Highly Accelerated Life Testing (HALT), care simulează trei ani de utilizare. Numai cele care trec acest test strict îndeplinesc standardele Toshiba.

PASUL 1

CUMPĂRĂ CU ÎNCREDERE
Cumpără un laptop Toshiba eligibil.

PASUL 2

ÎNREGISTREAZĂ-L CU UŞURINŢĂ
Înregistrează produsul pentru Garanţia fiabilităţii în termen de 30 de zile de la achiziţie.

Înregistrează-ţi noul laptop acum
PASUL 3

PRIMEŞTE O REPARAȚIE GRATUITĂ ŞI BANII ÎNAPOI
În cazul improbabil în care laptopul tău se strică, aplică folosind acest formular pentru a primi o reparație gratuită în baza garanţiei ŞI banii înapoi.

Solicită rambursarea
*Termeni şi condiţii
Descarcă Termenii şi condiţiile de aici. Găseşte detalii despre modelele eligibile aici. Toshiba îşi rezervă dreptul de a încheia această promoţie oricând şi fără notificare prealabilă. În cazul în care, în termen de un an de la cumpărare, laptopul tău se strică conform Termenilor şi condiţiilor, poţi solicita o reparare gratuită pe baza Garanţiei standard şi o rambursare a preţului de achiziţie. Solicitările pot fi făcute numai dacă laptopul a fost înregistrat în termen de 30 de zile de la achiziţie. Această Promoţie se aplică numai pentru Modelele eligibile.