Parteneriate

Ne mândrim cu relația de lungă durată pe care am reușit să o construim cu toți partenerii noștri. Am rămas alături de toți partenerii furnizori cu care am plecat la drum de-a lungul timpului pentru că principalele valori în care credem sunt dorința de evoluție materializată în rezultate (cantitative și calitative), etica în afaceri și asumarea responsabilității rolului nostru în canalul de distribuție.

2014

În 2014, MB Distribution devine unic distribuitor în România al notebook-urilor business Toshiba (familiile Portégé®, Tecra® si Satellite Pro®).

2013

În 2013, MB Distribution încheie un acord de distribuţie cu Fujitsu Technology Solutions, unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente IT la nivel mondial ale cărui produse sunt recunoscute pentru inovaţie, performanţă de top, fiabilitate şi securitate, calităţi ce le recomandă în special utilizatorilor din mediul de business.

2011

Tot în anul 2011, MB Distribution devine distribuitor autorizat al produselor Datamax O’Neil, producătorul uneia dintre cele mai complete game de imprimante industriale staţionare şi portabile pentru imprimarea de etichete. Aceste imprimante aduc producătorilor şi furnizorilor de bunuri şi servicii beneficiile identificării automate a produselor, precum şi cele legate de tranzactii legale şi financiare.

2011

În 2011, MB Distribution işi întareşte prezenţa în domeniul electroalimentării prin deschiderea unui parteneriat direct cu EATON, unul dintre liderii pieţei în domeniul componentelor şi sistemelor pentru alimentarea, distribuţia şi controlul energiei electrice.

2009

Anul 2009 aduce în portofoliul MB Distribution 2 noi linii de business: IBM Internet Security Systems (ISS) şi IBM Retail Systems and Services (IBM RSS).

2008

În anul 2008, pentru a putea oferi partenerilor noştri soluţii complete de networking, portofoliul MB Distribution a fost completat cu produsele Reichle & De – Massari, lider mondial în producerea şi comercializarea echipamentelor pasive de reţea.

2004

Începând cu Iulie 2004, MB Distribution a adăugat portofolului existent echipamentele IBM TotalStorage.Astfel, am fost autorizaţi să distribuim echipamente din seriile: DS4000, Storage Solutions Rack, SAN Fiber Channel, Tape Drive (Autoloader, Library), NAS Engine, Network Attached Storage. Pentru a deveni singurul distribuitor din România autorizat pentru toate echipamentele IBM, MB Distribution obţine în luna Septembrie a aceluiaşi an autorizarea de a distribui serverele IBM middle-range, iSeries şi pSeries.2003, a adus deasemenea parteneriatul cu ALLIED TELESIS, furnizorul de soluţii în domeniul reţelelor de calculatoare.

2003

De la spitaluri şi hoteluri, la agenţii guvernamentale şi campusuri universitare. De la IMM-uri la companii din Top 500 Fortune. De la Salt Lake la Singapore, din Brazilia la Berlin. Allied Telesis este capabilă să echipeze de la un capăt la atul o reţea Ethernet indifferent de complexitate şi dimensiune.Din 2003, MB DISTRIBUTION este distribuitor autorizat RICOH in Romania.
Fondată în 1936 în Tokyo, Japonia, Ricoh are în prezent o cifră de afaceri de peste 17 Miliarde de dolari, 81.900 angajaţi şi birouri în peste 150 de ţări.

2003

“Suntem lideri mondiali în domeniul soluţiilor digitale pentru birouri, contribuind la succesul în afaceri în toate colturile lumii. O istorie bogata în inovaţii, combinată cu respectul pentru calitatea vieţilor pe care le schimbăm, ne-au făcut să fim ceea ce suntem astăzi.”
RICOH Company

2002

2002, este anul în care MB Distribution obţine 2 noi titluri: “IBM Software Distributor” (Lotus, WebSphere, Data Management, Tivoli, and Rational) şi “IBM Storage and Printing Solution Distributor”.Echipa noastră a răspuns cu profesionalism standardelor înalte impuse de un brand precum IBM şi astăzi putem afirma cu mândrie ca suntem cel mai important distribuitor IBM din Romania.
* Din motive de confidenţialitate, la cererea partenerilor noştri, lista partenerilor MB Distribution (dealer şi revânzători) este disponibilă doar la cerere.Din Septembrie 2000, MB DISTRIBUTION este distribuitor al UPS-urilor Emerson Emerson este un producător cu o ofertă foarte diversificată. Compania oferă o gamă vastă de produse şi servicii in domenii precum managementul proceselor, climatizare, surse de putere, soluţii de stocare, unelte profesionale, motoare şi automatizări. Recunoscută pe plan mondial pentru capacitatea de inovare şi excelenţă în management, Emerson are peste 140.000 de angajaţi şi aproximativ 265 de fabric în întreaga lume.

2000

În condiţiile în care se desfăşoară afacerile în zilele noastre, când, câteva secunde de întrerupere a proceselor de producţie pot însemna pierderi de milioane de Euro, Emerson Network Power oferă tehnologia şi expertiza pentru a construi şi menţine infrastructura IT a clienţilor sai. În întreaga lume, clienţii contează pe Emerson pentru a le oferi soluţii de putere, soluţii de răcire de precizie, conectivitate şi soluţii integrate pentru calculatoare, comunicaţii, sisteme pentru domeniul medical şi industriale - toate susţinute de cel mai bun suport şi servicii din industrie, prin intermediul partenerilor locali. Emerson oferă soluţii scalabile anticipand schimbarile rapide la care este supus mediul de afaceri în care acţionează clienţii săi.

1999

Anul 1999, a adus parteneriatul cu THE BIG BLUE, “parintele” PC-ului: IBM WORLD TRADE CORPORATION. Caracterul unei companii, amprenta pe care şi-o pune asupra produselor, serviciilor şi pieţei, se conturează de-a lungul timpului. Evoluează şi se adânceşte. Este exprimat de cutura organizatională mereu în schimbare, de strategii îndrăzneţe şi de produsele mereu fascinante oferite clienţilor. Caracterul IBM s-a format în peste 100 de ani de activitate în domeniul procesării informaţiei. Aproape toate produsele companiei au fost concepute si dezvoltate pentru a înregistra, procesa, comunica, stoca sau accesa informaţii.

1993

1993, a reprezentat debutul MB Distribution ca unic distribuitor EPSON în Romania. Parteneriatul semnat intre compania Japoneză EPSON şi MB Distribution a insemnat debutul unei fructuoase colaborari. Membră a Seiko-Epson Corporation, istoria companiei Epson incepe cu mai bine de de 100 de ani in urma, ca producator de ceasuri, Epson fiind si inventatorul primului coronometru de înaltă precizie cu led-uri. Totodata, Epson este inventatorul primului mecanism de imprimare EP-101, primului ceas cu quartz, primului notebook, primului LCD-TV full color, primului scanner color, videoproiector super-portabil...şi acestea sunt doar câteva din invoaţiile ce aşază Epson pe o poziţie de lider mondial în domeniul tehnologiilor de vârf.