IBM & Lenovo – Parteneri MB Distribution

Nou! Nou! Nou! Nou! Nou! Nou!

Acces direct la configuratorul IBM Storage Flash System.

Lenovo ISG se diferențiază pe piața centrelor de date prin soluții axate pe nevoile clienților în procesul de Transformare Inteligentă.

Portofoliul Lenovo ISG în România include servere, software și soluții de sisteme hiperconvergente care ajută companiile să obțină mai rapid informațiile necesare, să simplifice managementul sistemelor IT, să diminueze costul total de proprietate (Total Cost of Ownership – TCO) și să maximizeze timpul de funcționare

IBM este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții IT din lume.

IBM își are sediul în Armonk, New York și din 1890 de la data fondării până în prezent a reușit să devină una dintre cele mai inovative companii la nivel mondial.

Cu un portofoliu vast de produse, soluții și servicii, hardware și software și investiții majore în cercetare, IBM a înregistrat mai multe brevete decât orice alta companie.

Universul digital se dublează la fiecare doi ani, iar schimbările provocate de acest ritm rapid de digitalizare sunt foarte mari. Mai exact, până în anul 2020, numărul dispozitivelor din Internetul Lucrurilor se va dubla, ajungând de la 10 miliarde, în prezent, la 20 de miliarde în 2020. Și numărul celor capabili să înțeleagă noul univers digital va trebui să crească considerabil. Astfel, numărul joburilor care vor necesita cunoștințe în IT și Inteligență Artificială va crește cu 400%.

Mai mult, peste 27% dintre companii vor integra tehnologia blockchain până în 2020 iar adopția tehnologiilor de AI va crește cu 50% pe parcursul următorilor doi ani. 72% dintre companii ar urma să traseze strategii de transformare digitală clare în viitorul apropiat, dar astfel de transformări nu sunt deloc simple. Mai exact, potrivit unui raport publicat de WSJ în 2017, 49% au bugete limitate dedicate transformării digitale și 52% vor soluții tehnologice mai flexibile.

Având în vedere aceste cifre, Lenovo a anunțat strategia sa pentru soluțiile de centre de date și filosofia ThinkAgile prin care compania oferă sisteme și soluții integrate care să ajute în procesul de digitalizare a companiilor.
dasdsads

Infrastructura IT, pregatită pentru noua era cognitivă, cuprinde:

  • Servere IBM Power Systems – construite pe baza procesoareleor Power 9, capabile să ruleze cele mai intensive aplicații, oferind în același timp cea mai bună fiabilitate și Securitate, fiind lider în industrie.

Tehnologiile IBM Power Systems oferă soluții pentru infrastructura hibridă de tip multicloud, infrastructura pentru soluții AI și Machine Learning, infrastructură pentru SAP Hana si multe alte soutii

  • IBM Storage System oferă clienților cel mai larg portofoliu de soluții de stocare din industrie pentru a unifica, gestiona și proteja datele lor în mediul multicloud și AI, adresând toate cerințele din industrie

IBM continuă să stabilească noi standarde pentru performanță, capacitate și conectivitate, prin introducerea de noi soluții pentru a face stocarea cât mai simplă și mai accesibilă ca pret

Portofoliul include soluții de tip Flash și NVMe (de la gama entry la gama enterprise), soluții pentru protecția datelor (IBM Spectrum Protect), soluții pentru Data Retention, Big Data, Virtualizare și multe altele.

Puteți consulta configuratorul IBM Storage FlashSystem aici.