Servicii IT oferite de MB Distribution

MB Distribution asigură legătura dintre parteneri și furnizori sau producători de top la nivel mondial, oferind servicii de asistență cu valoare adăugată, pentru a se asigura că afacerile partenerilor noștri continuă să ofere soluții de top pentru clienții lor. Obiectivul MB Distribution este să ofere asistență și suport atunci când partenerii au nevoie de resurse suplimentare în timpul perioadelor aglomerate sau atunci când se dezvoltă în noi zone de afaceri, dar nu au abilități sau experiență cu noua tehnologie.

Solution Delivery Services

Solution Delivery Services

Consultanții noștri acreditați vă pot ajuta într-o multitudine de situații de la proiectare complexă, workshop-uri cu clienți și suport în câștigarea afacerilor la furnizarea de elemente de infrastructură hardware, consultanță și management de proiect.

Printer

Print Managed Services

Serviciile de management al imprimării (MPS) vă ajută să vă optimizați infrastructura de imprimare. MPS nu include doar imprimante.

Business Protection

Business Protection

Specialiștii MB Distribution ajută partenerii săi să optimizeze TCO-ul infrastructurilor clienților finali, oferind soluții proactive pentru a preveni pierderea de date, timpul de de oprire al sistemelor și pierderea productivității prin soluții inteligente de copii de siguranță a datelor (backup) și surse neintreruptibile de tensiune (UPS).

Infrastructure Design

Infrastructure Design

Infrastructura IT constă din toate componentele care joacă un rol în operațiunile tehnologice. De la hardware și software la resurse și servicii de rețea, o infrastructură solidă permite unei companii să ofere soluții tehnologice atât în casă, cât și extern către parteneri și furnizori.

Professional Services

Professional Services

Dezvoltare de servicii on-site pentru cerințele specifice de business ale partenerilor noștri. MB Distribution oferă asistență pre-vânzare și post-vânzare pentru a asigura partenerii săi că soluțiile livrate pentru clienți lor sunt orientate spre nevoile lor.