Print Managed Services

Optimizați infrastructura

Serviciile de management al imprimării (MPS) vă ajută să vă optimizați infrastructura de imprimare. MPS nu include doar imprimante.

Un întreg ecosistem

Aceste servicii sunt un intreg ecosistem ce contine echipamente de imprimare, documente tipărite, consumabile și suport, precum și utilizatorii cat și procesele care interacționează cu toate acestea.

Vizibilitate și control

MPS vă ajută să dobândiți mai multă vizibilitate și control asupra proceselor și costurilor ce implică documente.

Economii suplimentare

Mulțumită acestor servicii puteți economisi bani, puteti automatiza munca, veti imbunatati productivitatea și securitatea documentelor cat și nivelul de sustenabilitate.
Cum funcționează?

Când vine vorba de imprimare, majoritarea companiilor au 4 cerințe simple:

  • Reducerea și controlul costurilor
  • Productivitate
  • Securitate și conformitate
  • Lorem aculis at interdum non, bibendum non est!
  • Automatizarea proceselor bazate pe hârtie

Evaluăm și Optimizăm

  • Vom efectua o evaluare cuprinzătoare a mediului de imprimare, a infrastructurii de documente și a fluxurilor de lucru.

Acest lucru vă va oferi o bază corectă a cheltuielilor curente în imprimare . Apoi, vom dezvolta o foaie de parcurs pentru starea viitoare ideala, inclusiv proiecția de reducere a costurilor.

Securizăm și Integrăm

  • Odată optimizate procesele de imprimare, ne asigurăm că totul este conectat la sistemele dvs. IT, în condiții de perfectă siguranță.tie

Tranziția de la starea curenta la starea ideală viitoare va fi proiectată cu ajutorul nostru. Vom ajuta deasemeni la a conecta totul la mediul dumneavoastră IT într-o manieră sigură și conformă.

Automatizăm și Simplificăm

Vă puteți concentra asupra proceselor de bază din compania dumneavoastră în timp ce noi vom gestiona operațiunile de imprimare de zi cu zi și întreaga infrastructura de documente.

În același timp, putem automatiza procesele pe suport de hârtie cu scopul de a crește productivitate prin reducerea imprimării.