Endpoints

La MB Distribution vei găsi întotdeauna echipamente robuste și performante! Suntem distribuitori autorizați pentru produsele Lenovo și Toshiba/Dynabook

Gama de laptopuri Thinkpad de la Lenovo este legendară – sunt peste 100 de milioane de dispozitive vândute în toată lumea.

ThinkPad a ajuns pe vârful Muntelui Everest, în adâncul oceanului și în desișul pădurilor tropicale. NASA a folosit ThinkPad pe Stația Spațială Internațională și pe Mir. ThinkPad se află chiar și în colecția permanentă a Muzeului de Artă Modernă din New York

Sistemele Thinkpad sunt testate folosind 12 cerințe de nivel militar și peste 200 de verificări de calitate pentru a ne asigura că vor funcționa în condiții extreme. De la sălbăticia arctică la furtunile de nisip ale deșertului, de la gravitate zero la stropiri și căderi, puteți avea mereu încredere că dispozitivul Thinkpad va depăși orice provocare.

Echipamentele Toshiba/Dynabook reprezintă echilibrul perfect între performanță și portabilitate!

Fiabilitatea este unul dintre avantajele competitive ale Toshiba/Dynabook – inginerii utilizează testele HALT(Highly Accelerated Life Test) pentru a simula în câteva săptămâni întreaga perioadă de utilizare a echipamentului.