Procedură Service

Ghid trimitere echipament pentru remediere în garanție:

Produsul trebuie însoțit de Certificatul de Garanție emis de MB Distribution S.R.L.:

Dacă aveți certitudinea că echipamentul dvs. se încadrează în condițiile și perioada de acordare a garanției:

1. Îl puteți expedia împreună cu o copie a certificatului de garanție, o copie a facturii de achiziție și o descriere a defectului, la adresa:
MB Distribution S.R.L., Blvd. Barbu Văcărescu, Nr 162, Sector 2, București, în atenția departamentuluI Service, prin intermediul curierului Nemo Express.
Puteți apela Nemo Express la numarul de telefon 021-9392 și solicita preluarea coletului de la adresa dumneavoastră, menționând că este un echipament pentru care solicitați acordarea garanției.
Pentru evitarea eventualelor probleme privind despăgubirea coletelor deteriorate pe transport, vă recomandăm asigurarea coletelor la valorea din factura de achiziție. Vă rugăm să ambalați corespunzător echipamentul.

 

2. Il puteți preda personal, însoțit de o copie a certificatului de garanție și o copie a facturii de achiziție, către Departamentul Service/Garantii, de luni până vineri, între orele 8:30 și 17.:30,
Puteti verifica dacă produsul face sau nu obiectul garanției si beneficiaza de suport pentru expediere, prin intermediul formularului de contact sau la adresa service@mbd.ro.

ATENTIE: În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (produs funcțional), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de către Departamentul Service/Garanții).

Ghid trimitere echipament pentru remediere în cazul în care garanția a expirat

Daca echipamentul nu se mai află în garanție, taxele de transport tur-retur sunt achitate de către client.

Taxa de constatare este de 15 Euro + TVA.

Dupa constatare primiți devizul de reparație, deviz care conține costul pieselor (dacă este cazul) și costul manoperei.

În cazul în care refuzați reparația echipamentului, veți achita doar taxa de constatare.

    Factură achiziție:

    Certificat garanție:

    Prin completarea și trimiterea acestui formular sunteți de acord ca MB Distribution să stocheze datele dumneavoastră din formularul de mai sus, timp de maximum 13 luni, pentru a vă contacta ulterior în vederea reparației.

    [recaptcha]