Printing și Imaging

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu soluții complete de printing și imaging, cu aplicații în educație, sănătate, retail și HoReCa, sectorul public, corporații, finanțe, bănci, juridic, contabilitate cât și soluții de printare, proiecție și ochelari inteligenți pentru acasă.

Cele doua brand-uri din portofoliul MB Distribution, Epson și Ricoh ne permit să răspundem oricarei provocări lansate de partenerii noștri. Fie că ai nevoie de soluții de printare ink-jet sau laser, printare large format, soluții de scanare, soluții de proiectare, soluții de semnalistică cu aplicații home, business sau profesionale.

 

 

 

Epson (partener din 1993) oferă o gamă largă de produse, de la imprimante cu jet de cerneala și soluții de imprimare digitala până la videoproiectoare 3LCD, laser, de semnalistică și ochelari inteligenți ceea ce-i conferă poziția de lider al pieței mondiale de videoproiectoare din anul 2003 cât și lider de piata în Romania, pe piața imprimantelor cu jet de cerneală.

Ricoh (partener din 2003) completează portofoliul MB Distribution cu soluții de printare laser, soluții de printare laser large format cât și soluții de proiecție. Ricoh se adresează companiilor atât de nivel mediu cât și celor cu un nivel de printare mare, oferind valoare prin soluțiile software optimizate pentru echipamente.