SoftwareApplication Modernization

MB Distribution – parteneriat cu MicroFocus

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm ca la începutul lunii noiembrie, MB Distribution a semnat un contract de parteneriat cu Micro Focus și va distribui în România gama completă de soluții software din portofoliul acestuia.

Înființată în anul 1976, având în prezent mai mult de 14.000 angajați în aproape 45 de țări, cu o cifră de afaceri de 3.600 Mil USD și beneficiind de o echipa de 5.000 specialiști software, compania Micro Focus se poziționează în piața mondială de software ca unul dintre cei mai importanți jucători, un lider tehnologic la nivel global în domeniul soluțiilor software de business.

 

Ne dorim ca acest nou parteneriat să însemne pentru dumneavoastră diversificarea soluțiilor pe care le veți putea promova către clienți în proiectele viitoare și să vă ofere avantaje competitive semnificative în aceste conturi.

Vă stăm în continuare la dispoziție, cu deosebit interes, pentru a aprofunda împreună portofoliul de soluții software Micro Focus și a vă oferi suport activ în promovarea lor în piață.