Micro Focus Application Delivery Management

Accelerează lansarea în producție a aplicațiilor software

Micro Focus Application Delivery Management

Accelerează lansarea în producție a aplicațiilor software

Micro Focus Application Delivery Management (ADM)

Este o suita de soluții de top din industria dezvoltarii de aplicatii software, care vă ajută sa furnizati aplicatii software optimizate si de incredere, contribuind la parcurgerea cu viteza crescuta a etapelor de proiectare, testare, lansare in productie și suport.

Soluțiile Micro Focus Application Delivery Management (ADM) asigura lansarea rapida pe piață a unor aplicații software de calitate.

Solutiile Micro Focus Application Delivery Management (ADM)

Functional Testing – Testarea functionala a aplicatiilor software

Micro Focus oferă o soluție completă de testare funcțională a aplicatiilor care vă ajuta să furnizati rapid aplicații de calitate, care simplifică testarea și oferă in acelasi timp o reducere a costurilor și o îmbunătățire a productivității utilizatorilor.

  • Ofera garantia ca aplicatiile software utilizate vor functiona la parametrii descrisi in specificatii.
  • Permite testarea rapida a aplicatiilor, inca din fazele timpurii de dezvoltare, pentru a putea corecta eventualele erori inca din faza scrierii de cod.
  • Permite testarea, indiferent de tipul tehnologiei, a browser-ului, a dispozitivului mobil si a sistemului de operare, atat din cloud, cat si din local.
  • Testarea aplicațiilor moderne (cum ar fi aplicațiile complexe / hibride, cloud computing și platformele mobile) aduce noi provocări echipelor de testare functionala, atunci cand acestea nu dispun de instrumente și de cunoștințe adecvate.

Performance Testing – Testarea nivelului de performață a aplicațiilor software

Solutia Micro Focus de testare a nivelului de performanta al aplicatiilor software (Performance Testing) oferta garantia că aplicațiile software vor funcționa in parametrii de performanta doriti.

Scopul testării de performanța a aplicatiilor software nu este de a identifica eventualele bug-uri, ci de a elimina blocajele care afecteaza nivelul de performanța al acestora.

Performance test

Soluția Micro Focus de testare a nivelului de performanta (Performance Testing) permite testarea aplicatiilor in scenariile complexe in care acestea trebuie sa ruleze, testand o gamă variata de protocoale, la nivel local sau în cloud si utilizând servicii și rețele reale sau emulate si end-to-end pe tot ciclul de DevOps.

Realizeaza o analiza complexa a cauzelor care afecteaza performanta la un moment dat si ofera solutii pentru rezolvarea rapidă a problemelor de performanță identificate.

Application Security Testing – Testarea securitatii aplicatiilor software

Solutiile Micro Focus pentru Application Security Testing (Fortify) permit echipelor de dezvoltatori sa dezvolte aplicatii software sigure, fara vulnerabilitati care sa afecteze securitatea mediului in care vor rula. Solutiile Micro Focus Fortify pentru testarea securitatii aplicatiilor permit identificarea si remediarea rapida a vulnerabilitatilor de securitate din aplicatiile dezvoltate, inca din fazele timpurii de dezvoltare.

Release Management – Managementul implementarii si lansarii in productie al aplicatiilor software

Solutiile Micro Focus pentru Release Management automatizeaza implementarea si gestioneaza lansarea in productie, pentru o livrare cat mai rapida a aplicatiilor software. Cu Micro Focus Release Management se pot planifica, urmãri, orchestra și lansa in productie aplicații complexe, în orice mediu:

  • Se gestioneaza ciclul de lansare in productie a aplicatiilor, incepand din etapa de dezvoltare, implementare si lansare in productie
  • Se orchestreaza si monitorizeaza lansarea aplicatiilor; permite personalizarea template-urilor de best practices din Release Control pentru a se alinia cu politicile de lansare in productie existente in companie.
  • Se gestioneaza medii complexe de testare – Micro Focus Release Control permite planificarea, gestionarea, urmarirea si controlul centralizat al tuturor testelor si mediilor pre-productie.
  • Se automatizeaza un volum mare de activitati repetitive de implementare si lansare.
Intra in legatura cu un consultant MB Distribution!

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

Trimite-ne detalii despre proiectul tau!

 

Trimite Mesajul

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

 

Trimite Mesajul