Soluții de monitorizare completă a performanței – Micro Focus

Micro Focus Application Performance Management (APM) permite izolarea in timp real a problemelor, care impiedica functionarea aplicatiilor, la nivelul de performanta. la care au fost proiectate, fie ca este vorba de aplicaitii on-prem, in cloud, sau pentru dispozitive mobile.
Solutia Micro Focus APM este disponibila intr-o varietate de editii, care sa raspunda optim cerintelor oricarui client, indiferent daca acest utilizeaza o paltforma on-prem, hibrida, sau in cloud.

Business Process Monitor

Business Process Monitor – monitorizeaza proactiv nivelul de performanta si de disponibilitate al unei aplicatii. Sunt simulati utilizatori virtuali, ruland scripturi 24 ore X 7 zile, la intervale regulate de timp, din locatii diverse si generand alerte atunci, cand nivelul de performanta si de disponibilitate este alterat. Astfel incat sa se poata actiona proactiv, inainte ca un posibil utilizator sa fie afectat.

BPO
Real User Monitor
Real User Monitor

Real User Monitor – monitorizeaza activ aplicatiile, simuland comportamentul real al clientului, totul pentru a gasi rezolvarea rapida si eficienta a tuturor problemelor, care pot aparea in utilizarea curenta
Din masurarea performantei reale a comportamentului tuturor utilizatorilor finali, din toate locațiile, descopera automat și clasifica acțiunile specifice ale acestora.

Event consolidation and noise reduction

Diagnostics – efectueaza un diagnostic eficient al fiecarei aplicatii, pentru a putea apoi identifica mai rapid oricare problema, care poate aparea:

  • Descopera tiparele actiunilor utilizatorilor, in medii on-prem traditionale, in medii virtualizate si in cloud, pentru a putea diagnostica blocajele si a izola si rezolva rapid problemele.
  • Izoleaza si rezolva eficient probelemele legate de nivelul deperformanta aunei aplicatii, atat in faza de dezvoltare, cat si in faza de productie, oferind vizibilitate la nivel de cod, la nivelul oricarei tranzactii.
Diagnostic
System monitoring

System monitoring – Set unic de instrumente pentru monitorizarea infrastructurilor IT, a aplicațiilor și a rețelelor, cu peste 100 de monitoare și șabloane de monitorizare, toate pentru a izola ușor problemele de sistem.

Service-Level Management (SLM)

Service-Level Management (SLM) – Vă ajută să definiți, să urmăriți și să raportați nivelurile serviciilor, dintr-o perspectivă care sa se alinieze businessului organizatiei
Raportarea performanței SLM vă permite să evaluati obiectiv activitatatea departamentului IT din organizatie.
Un SLM proactiv, dintr-o perspectiva de business, prin măsurarea și monitorizarea nivelurile serviciilor, pentru fiecare aplicație, în raport cu obiectivele comerciale; definirea de obiective realiste, cuantificabile la nivel de servicii; și urmărirea performanța în timp real.
Ofera dashboarduri de stare pentru toate SLA-urile și OLA-urile configurate, pentru a atenua riscul încălcărilor Service Level Management (SLM).

Intra in legatura cu un consultant MB Distribution si incepe dezvoltarea proiectului tau!

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

 

Trimite Mesajul

LinkedinFacebookInstagram