Monitorizare si remediere automata a erorilor, totul folosind modele eficiente de AI, cu rol de a imbunatati criteriile de identificare a cauzei principale a unei pene de sistem (“root cause analysis”) si de a reduce timpul mediu de remediere a acesteia.

Hybrid IT monitoring

Descopera in mod dinamic elementele de infrastructura IT si dependentele intre resursele lor, precum si serviciile active si le monitorizeaza, prin intermediul unor agenti specifici, sau agentless.

Sunteti interesati sa cunoasteti detalii suplimentare?

Application performance analytics monitoring
Total Market

Mentine nivelul ridicat de performanta al serviciilor oferite de fiecare aplicatie, printr-o monitorizare stricta a factorilor care l-ar putea afecta, la un moment dat.

Ți-am pregătit o analiza a principalilor competitori din zona Application Performance Management.

Event consolidation and noise reduction

Prezinta o imagine consolidata, end-to-end a mediului IT, integrand peste 200 de instrumente si tehnologii, dintre care pot fi amintite Micorsoft SCOM, Oracle Enterprise Manager, SAP Solution Manager si AppDynamics.
Coreleaza evenimentele bazandu-se pe topologii si fluxuri de informatii si, folosind modele performante de AI, le filtreaza, reducand peste 90% din cele neprobabile.

Pentru o descriere completa a solutiei Micro Focus Operations Bridge, va invitam sa descărcați datasheet-ul.

AIOps analytics
Aiops

Oferta modele performante AI cu componente puternice si stabile de “machine learning”.

Include detectarea anomaliilor și analize predictive pentru toate tipurile de date, evenimente si topologii, toate fara configurari prealabile necesare.

IT process automation and automated remediation

Acceleraza si automatizeaza taskurile, pentru a genera proceduri si actiuni de remediere, folosind ChatBots si peste 800 runboks, integrandu-se nativ cu instrumente IT Service Management.

Dashboards and reporting

Permite vizualizarea in timp real a starii infrastructurii IT, folosind dashboard-uri intuitive, care pot rula pe orice tip de echipament, fie ca este vorba de desktop, laptop, tableta, sau smartphone. Operatorii obtin analize rapide si interactive, cu rapoarte care analizeaza si datele istorice din bibliotecile KPI.

Intra in legatura cu un consultant MB Distribution si incepe dezvoltarea proiectului tau!

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

 

Trimite Mesajul

LinkedinFacebookInstagram