Producători

Partener din 2003

De peste 30 de ani, Allied Telesis furnizează în întreaga lume soluții pentru o conectivitate fiabilă și inteligentă pentru orice tip de organizație precum și pentru orice proiect critic de infrastructură, oricât de complex.

Partener din 2006

Bine aţi venit la inventatorul QR Code®!
QR Code® este o marcă comercială înregistrată a DENSO WAVE INCORPORATED.

Partener din 2011

Eaton Electric SRL (Moeller Electric până în ianuarie 2010) este reprezentanța în Romania a concernului Eaton, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente electrice de joasă tensiune și de soluții de automatizare, care include printre brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holeck, Westinghouse sau Cutler Hammer.

Partener din 2005

Elo Touch știe de ce touch (tactil) - este singura afacere. De fapt, Elo Touch a inventat touchscreen-ul în urmă cu peste 40 de ani și nu s-au oprit de atunci. La fiecare 57 de secunde, un nou ecran tactil Elo este instalat undeva în lume.

Partener din 1993

Epson este un brand dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise, având o gamă largă de produse, de la imprimante cu jet de cerneală şi soluţii de imprimare digitală până la videoproiectoare 3LCD, ochelari inteligenţi şi ceasuri inteligente, sisteme de detecţie şi roboţi industriali.

Partener din 2005

Evolis proiectează, produce şi comercializează o gamă largă de sisteme de imprimare şi soluții de personalizare a cardurilor de plastic.

Partener din 1999

Honeywell oferă un portofoliu complet de calculatoare mobile, cititoare de coduri de bare, cititoare RFID și imprimante pentru a ajuta companiile să-şi sporească productivitatea şi pentru a îmbunătăți eficienţa.

Partener din 1999

Brandul IBM se poate traduce:
Dedicare pentru succesul fiecărui client.
Inovaţii importante pentru companie şi pentru întreaga lume.
Relaţii bazate pe încredere şi responsabilitate.

Partener din 2018

De peste douăzeci de ani, LearnQuest se numără printre cei mai importanți furnizorii globali de traininguri IT pentru toate categoriile de clienți. Leader în “Innovation in Learning Effectiveness”, LearnQuest oferă traininguri în clasă, virtuale și self-paced într-o varietate extrem de largă de formate, care să se adapteze tuturor tipurilor de clienți. Livrează traininguri pe toate grupele de soluții IT dintre care menționăm ALM, Cloud Computing, IATAM, Business Analytics și Data Management, Enterprise Architecture și Mainframe.

Partener din 2005

„Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 46 mld. USD și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi.

Partener din 2008

R&M este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de cablare pasivă pentru rețele de comunicații high-end. Produsele și sistemele sale aduc o contribuție esențială atunci când este vorba de a securiza voce, date și transmisia video.

Partener din 2003

Ricoh International este unul dintremarii jucatori pe piata mondiala de soluții de management al documentelorpentru echipamentele de printare. Ricoh se adreseaza companiilor atatde nivel mediu cat si celor cu un nivel de printare mare, oferind valoareprin soluţiile software si optimizate pentru echipamentele Ricoh.

Partener din 2014

Toshiba - un alt fel de furnizor de produse IT! Compania are o cultură care sprijină inovația, experiența în generarea solutților de peste 140 de ani și peste 30 de ani de succese în ceea ce privește designul și performanțele laptopurilor.

Partener din 2014

Clienții îşi dovedesc încrederea în strategia Toshiba Global Commerce Solutions implicându-se în promovarea soluţiilor oferite de aceştia. Continuăm să oferim tehnologie de ultimă generație pentru retail.

Partener din 2000

Fostă Emerson Network Power, Vertiv deține un portofoliu complet de soluții de putere și soluții termice, oferind la scară globală o largă expertiză prin mărcile sale emblematice.

Partener din 2007

Portofoliul extins de soluții Zebra ofera informatii in timp real în orice domeniu, de la produse la active pentru personalul din companii, care furnizează date operaționale foarte precise, nu numai cu privire la locul în care sunt acestea, dar si in ce stare se află.