Powering digital transformation

Micro Focus este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii enterprise software din lume.

Acestea sunt testate in conditii de tip “mission critical“ si au un nivel de calitate extrem de ridicat, care le recomanda in procesele de digitalizare a oricarei organizatii. Abordarea pragmatica, disciplinata, si avand ca principal indicator grija pentru investitia clientilor pe care ii adreseaza, fac din solutiile software Micro Focus instrumentele necesare pentru evolutia cu succes in lumea actuala.

Micro Focus International este o companie de software infiintata in anul 1976, cu sediul in Newbury, Berkshire, Marea Britanie, care si-a inceput activitatea ca dezvoltator pentru CIS COBOL – varianta COBOL pentru microcomputere.

Printr-o strategie extrem de inteligenta, Micro Focus si-a consolidat portofoliul de solutii software fie prin achizitii precum Borland (aplicatii de lifecycle management), NetIQ si Novell (aplicatii din zona IT Security) sau SUSE (sisteme de operare), fie prin dezvoltarea de aplicatii.

Principala transformare a Micro Focus a avut loc insa in 7 septembrie 2016, cand si-a anuntat intentia de fuziune cu divizia de software a Hewlett Packard Enterprise, fuziune incheiata cu succes un an mai tarziu, in 1 septembrie 2017.

In acest moment Micro Focus este o companie de software puternica, ce ocupa un loc de top intre cele mai valorose firme din domeniu. Peste 40.000 clienti importanti din intreaga lume au ales sa isi deruleze procesele de transformare digitala, folosind solutii Micro Focus.

MB Distribution a semnat contractul de parteneriat cu Micro Focus in 2019 si a devenit distribuitorul autorizat al Micro Focus in Romania, pentru urmatoarele linii de solutii software: