Micro Focus IT Operation Management

Simplify Your IT Management

Micro Focus IT Operation Management

Simplify Your IT Management

Transformarea digitală necesită transformarea mediului IT.

Micro Focus IT Operations Management este o suita completa de solutii software, care rezolva aspectele legate de administrarea centralizata si inteligenta a mediului IT dintr-o organizatie.
Monitorizeaza infrastructurile hardware, solutiile software, aplicatiile specifice, sau serviciile IT, cu scopul de a anticipa eventuale disfunctionalitati, care ar putea avea un impact negativ, asupra proceselor de business.

Dintre avantajele, pe care suita de solutii IT Operation Management le ofera utilizatorilor, cele mai importante sunt:

  • Detectarea si remedierea automata a problemelor, care pot aparea in structurile IT din organizatie, folosind interactiv elemente de invatare, din zona Artificial Intelligence
  • Simplificarea proceselor de management al serviciilor IT, automatizarea fluxurilor de lucru end-to-end, prin introducerea conceputului de self-service, intuitiv si personalizat, pentru fiecare utilizator, bazat pe machine learning
  • Vizibilitatea perfecta si in fiecare moment, a starii elementelor din infrastructura IT ( servere, storage, sau networking ), cu posibilitatea de semnalizare anticipata a posibilelor anomalii, ce pot aparea, in buna functionare a acestora
  • Monitorizarea permanenta a aplicatiilor software, detectarea automata a a anomaliilor in functionarea acestora, corelarea anomaliilor cu cauzele probabile, care le pot genera si oferirea de solutii pentru remedierea la timp a acestora
Studii de caz
Micro Focus IT Operation Management include urmatoarele solutii software:

Micro Focus Operations Bridge monitorizeaza mediul IT dintr-o organizatie si consolideaza toate informatiile despre acesta, primite de la instrumentele de monitorizare existente.
Aplica descoperirea automata, monitorizarea, prelucrari analitice si remedierea seturilor de date din organizatie, aflate in infrastructuri IT traditionale, cloud public, cloud privat, multi-cloud, sau containere.
Ops Bridge aplica automat algoritmi de Artificial Intelligence, machine learning si Analytics pentru identificarea rapida si exacta a cauzei principale, care conduce la o anomalie in functionarea sistemului, din multimea de evenimente semnalate de toate instrumentele de monitorizare ( root cause analysis ).
In plus, factorii de decizie au posibilitatea sa isi personalizeze, tipul de rapoarte, pe care sa le primeasca pe dispozitivele mobile si in care sa regaseasca toate informatiile despre aceste evenimente, in formatul cel mai potrivit pozitiei din organizatie.

Micro Focus Application Performance Management (APM) permite identificare si izolarea in timp real a tuturor anomaliilor, care pot aparea in functionarea unei aplicatii, fie ca ea ruleaza in infrastructuri clasice on-premises, in cloud, pe sisteme standard, sau pe dispozitive mobile
Solutia Micro Focus Application Performance Management este disponibila intr-o paleta foarte flexibila de impachetari, care sa se adapteze cat mai bine mediului IT, in care ruleaza aplicatiile, din organizatie, in orice combinatie on-prem, SaaS, sau hibrid, cu orice tipuri de tehnologii de infrastructuri.

Cinci pasi simpli in optimizarea structurilor moderne de retea
Optimizarea retelelor moderne necesita o noua viziune asupra planificarii, implementarii si a managementului, folosind tehnologii, care sunt intr-o continua evolutie.
Aplicarea acestei noi viziuni conduce la cresterea eficientei in exploatare, cu avantajul oferirii de informatii, in fiecare moment, despre principalele caracteristici ale retelei, fara a creste numarul de resurse necesare.

  1. Topology, Health and Configuration of Network Services
  2. Performance and Capacity
  3. Policy-Driven Configuration Management
  4. Automation and Orchestration
  5. Executive Dashboards and Custom Reporting

Inteligenta, intuitiva, flexibila si adaptabila, solutia de “service management automation” ofera un service desk inteligent, bazat pe machine learning, care vine in intampinarea tuturor nevoilor de management al serviciilor, care pot aparea intr-o organizatie, fie ca ne referim de structuri on-prem, in cloud sau de Software-as-a-Service (SaaS).

Intra in legatura cu un consultant MB Distribution!

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

Trimite-ne detalii despre proiectul tau!

 

Trimite Mesajul

Office: București, Sector 2,

str. Barbu Văcărescu nr. 162

Telefon: +4021 230 03 15

Mail: office@mbd.ro

 

Trimite Mesajul