IBM Security

Suita de soluții complete pentru protejarea infrastructurilor IT împotriva atacurilor cibernetice

Despre securitatea informatică

Securitatea informatica, adesea referita ca “cybersecurity”, reprezinta practica protejării sistemelor critice și a informațiilor sensibile dintr-o organizatie împotriva atacurilor digitale. Atacurile vizează, de obicei, accesarea, schimbarea, sau distrugerea informațiilor sensibile, extorcarea de bani de la utilizatori, sau întreruperea proceselor normale de business.

Cunoscute și sub numele de securitate a tehnologiei informației, măsurile de securitate cibernetică sunt concepute pentru a combate aceste amenințări, indiferent dacă ele provin din interiorul sau din afara unei organizații.

IBM Security reprezinta o suita completa de solutii software pentru securitatea informatica.

Cu o arhitectura flexibila si scalabila in functie de cerintele oricarei organizatii, IBM Security raspunde eficient atacurilor cibernetice, oferind o protecție completă și la orice nivel al infrastructurii IT.

Folosind solutiile IBM Security, organizatiile isi pot dezvolta, de la zero, o solutie completa de securitate IT, sau, in mod strategic, ele pot sa-si updateze, sa-si completeze si sa-si imbunatateasca orice solutie de securitate IT existenta, indiferent de tehnologia folosita.

In cazul unui atac cibernetic, oricat de bine construit si structurat, organizatiile trebuie sa fie pregatite cu o solutie de aparare complexa, bine orchestrata si bine testata, si care sa analizeze in timp real nivelurile de risc.

Familia de solutii IBM Security se aliniaza tuturor acestor cerinte, printr-un set “modular” de aplicatii software, grupate dupa cum urmeaza:

Digital Trust - PROTECT your client's digital assets, users and data

În infrastructuri IT complexe, amenintate in permanenta de atacuri cibernetice din ce in ce mai agresive, utilizatorii au nevoie de un sistem securizat, de incredere, cu drepturi de acces la date in mod ierarhizat – pe baza rolurilor detinute in organizatie.

O ființă umană se bazează în orice evaluare pe simțuri, pe memorie și pe inteligență, ca să își stabilească un sistem de criterii de încredere. Dar ce s-ar întâmpla dacă aceste “instrumente” de evaluare ar dispărea?

Care ar fi atunci criteriile de evaluare?

Află mai multe
Threat Management - MANAGE your client's defenses against growing threats

Cand fiecare secunda conteaza, clientii si organizatiile au nevoie de un sistem unificat de aparare, care sa identifice, sa orchesteze si sa automatizeze raspunsul la orice tip de amenintare din zona “cybersecurity”.

Pe masură ce lucrul de la distanță și cel hibrid iau amploare, perimetrul infrastructurii IT protejate se diminuează.

Astfel, companiile se confruntă cu riscuri complexe și cu amenințări la adresa securității IT, pe care nu le-au mai experimentat până acum.

Află mai multe
Cloud Pak for Security- MODERNIZE your client's security with an open, multicloud platform

Pentru a proteja eficient infrastructuri hibride, multicloud, in lumea complexa de astazi, organizatiile au nevoie sa se asigure ca lucreaza intr-un mediu sigur, din punct de vedere ‘”cybersecurity”, de la procese si pana la tehnologii.

 

IBM Cloud Pak® for Security – o platformă de securitate deschisă, care se conectează la sursele de date existente în organizație și generează informații esentiale, pe baza cărora să se poată acționa rapid și automat.

Află mai multe
IBM Security - Studii de caz

To secure its business, protect its assets and manage user access, VLI integrated and deployed a suite of solutions from the IBM Security identity and access management portfolio.

With IBM Security QRadar® on Cloud, OTTO (GmbH & Co. KG) improved visibility and insight across their on-premises and cloud platforms and freed security resources to focus on threat analysis, response and improvements.

To support its security operations center (SOC) team and expand its security technology ecosystem capabilities, Excellium Services SA implemented a host of IBM Security offerings.